Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Afieq Shazwan - Lelaki Di Telefon MP3

Afieq Shazwan 54x dilihat 2 minggu yang lalu
Afieq Shazwan - Lelaki Di Telefon

Download lagu Afieq Shazwan - Lelaki Di Telefon Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Afieq Shazwan - Lelaki Di Telefon yang dibawakan oleh "Afieq Shazwan" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Afieq Shazwan terus dapat berkarya.

  • Title: Lelaki Di Telefon
  • Artist: Afieq Shazwan
  • Genre: Malaysia
  • Size: 3.33 MB
  • Duration: 03:41 menit
  • Hits: 54x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 28 November 2019
  • Diperbarui: 17 November 2020
Lirik Lagu Lelaki Di Telefon :

dah berkali-kali ku biar
kau mengatakan itu fitnah
lelaki di telefon
sekadar teman ku tak kenal pun

baru-baru ini ku sedar
ternyata kata mereka benar
salah belok selekoh
rupa-rupanya kau dah selingkuh

bila dipersoal kau tiada jawapan
pahitnya berakhir dengan pertelingkahan
tiada penyudah kau kata ku mulakan
maaf sayang kini aku sudah tak tahan

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

ramai yang berkata kau liar
aku hanya dengar dan diam
lelaki di telefon
rupanya teman di waktu tidur

dan akhirnya ku mula sedar
ternyata kata mereka benar
salah belok selekoh
bukti depan mata kau selingkuh
bila dipersoal kau tiada jawapan
pahitnya berakhir dengan pertelingkahan
tiada penyudah kau kata ku mulakan
maaf sayang kini aku sudah tak tahan

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

(malik abdullah)
cakap terang, siapa itu
cakap sekarang, jangan tipu
bila check message kau tersipu-sipu
panggil dia sayang
panggil aku bae kau dah keliru

tolong jawab jangan gagap
pilih kata betul-betul bila kau nak cakap
bila aku telefon dulu kau jawab cepat
sekarang biar berdering-dering lambat angkat

sudah-sudah jangan bagi alasan
kau pilih dia, teruskan berpasangan
kau pilih aku, jangan dipermainkan
bisik hati aku baik cari lain kan?

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon
siapa lelaki di telefon
rupa-rupanya kau mendua
sungguh mudahnya kau berubah

lelaki di telefon (5x)

Bagikan:

  • Download Lagu Afieq Shazwan Lelaki Di Telefon
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu