Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Aftershine - Aku Sing Lungo MP3

Aftershine 51x dilihat 1 bulan yang lalu
Aftershine - Aku Sing Lungo

Download lagu Aftershine - Aku Sing Lungo Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Aftershine - Aku Sing Lungo yang dibawakan oleh "Aftershine" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Aftershine terus dapat berkarya.

  • Title: Aku Sing Lungo
  • Artist: Aftershine
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.44 MB
  • Duration: 05:57 menit
  • Hits: 51x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 27 March 2020
  • Diperbarui: 08 October 2020
Lirik Lagu Aku Sing Lungo :

Kelingan mbiyen kae
Kowe ninggalke aku
Loro sak njroning atiku
Kowe tego medot janji sumpah setiamu
Tanpo abot atimu kowe ngelalekke aku
Jebul mergo kowe uwes ono liyane
Cukup aku ngerteni polahmu
Aku yo mung dadi pelampiasanmu
Aku wes ora percoyo
Kabeh kata-kata sayangmu kui mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disio-sio
Nanging kabeh ucapanmu raono buktine
Malah kowe ninggal aku ngaboti gendakanmu
Kowe milih kae sing bagus rupane
Sing sugih bandane, bedo aku opo anane
Ra ngelingi sopo sing gemati
Sopo sing ono naliko kowe loro ati
Nanging malah kowe nyidro aku, mblenjani janjimu
Ninggalke loro ning njero dodo, aku ra trimo
Aku wes ora percoyo
Kabeh kata-kata sayangmu kui mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disio-sio
Jaremu biyen kowe tresno
Janji ora ninggalke aku
Nanging pas kowe ketemu ro kae
Tresnomu pindah ning ati liyane
Aku wes ora percoyo (ora percoyo)
Kabeh kata-kata sayangmu kui mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disio-sio
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disio-sio

Bagikan:

  • Download Lagu Aftershine Aku Sing Lungo
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu