Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Aftershine - Yowes Modaro MP3

Aftershine 49x dilihat 1 bulan yang lalu
Aftershine - Yowes Modaro

Download lagu Aftershine - Yowes Modaro Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Aftershine - Yowes Modaro yang dibawakan oleh "Aftershine" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Aftershine terus dapat berkarya.

  • Title: Yowes Modaro
  • Artist: Aftershine
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.41 MB
  • Duration: 04:52 menit
  • Hits: 49x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 12 January 2020
  • Diperbarui: 08 October 2020
Lirik Lagu Yowes Modaro :

Rino ing wayah wengi
Aku eling kowe
Sek mbiyen ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpo terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar
Nyawang sliramu
Gandeng karo wong liyoAndang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo kowe bungah

Mbok yo tulung sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Opo kowe ora ngerumangsani
Aku merjuangke
Isuk awan wengi
Golek rejeki tak nggo ndandani
Basan kowe dadi lali sek ngancani

Sepurane kangmas
Aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani.
Aku yo pingin bahagia
Jujur kesel melarat
Urip rekoso

Mbok yo tulung sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Bagikan:

  • Download Lagu Aftershine Yowes Modaro
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu