Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan] MP3 / MP4

Anggun Pramudita 65x dilihat 2 minggu yang lalu

Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan] Download Lagu Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan] MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Anggun Pramudita Dalan liyane [Versi jaranan] dengan cepat di Stafaband planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini!

Anggun Pramudita Dalan liyane [Versi jaranan]

Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan]

Download lagu Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan] MP3 dan Video MP4, di-upload oleh Anggun Pramudita pada tanggal 19 May 2020.

Info & Statistik

  • Judul: Dalan liyane [Versi jaranan]
  • Artis: Anggun Pramudita
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Ukuran: 5.26 MB
  • Waktu putar: 05:39 menit
  • Dilihat: 65x
  • Judul video: Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan] (Official Music Video)
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 19 May 2020
  • Diperbarui: 20 May 2020

Lirik Lagu Dalan liyane [Versi jaranan] oleh Anggun Pramudita

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune
Koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Bagikan:

Share to Facebook Share to Pinterest Share to Twitter Share to WhatsApp