Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Anggun Pramudita - Dj Loro Pikir MP3 / MP4

Anggun Pramudita 57x dilihat 2 minggu yang lalu

Anggun Pramudita - Dj Loro Pikir Download Lagu Anggun Pramudita - Dj Loro Pikir MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Anggun Pramudita Dj Loro Pikir dengan cepat di Stafaband planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini!

Anggun Pramudita Dj Loro Pikir

Anggun Pramudita - Dj Loro Pikir

Download lagu Anggun Pramudita - Dj Loro Pikir MP3 dan Video MP4, di-upload oleh Anggun Pramudita pada tanggal 19 May 2020.

Info & Statistik

  • Judul: Dj Loro Pikir
  • Artis: Anggun Pramudita
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Ukuran: 5.35 MB
  • Waktu putar: 05:48 menit
  • Dilihat: 57x
  • Judul video: Dj Loro Pikir - Anggun Pramudita I Official Music Video
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 19 May 2020
  • Diperbarui: 22 May 2020

Lirik Lagu Dj Loro Pikir oleh Anggun Pramudita

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo

Bagikan:

Share to Facebook Share to Pinterest Share to Twitter Share to WhatsApp