Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Anggun Pramudita & James AP - Tulus Teko Ati MP3 / MP4

Anggun Pramudita & James AP 35x dilihat 2 minggu yang lalu

Anggun Pramudita & James AP - Tulus Teko Ati Download Lagu Anggun Pramudita & James AP - Tulus Teko Ati MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Anggun Pramudita & James AP Tulus Teko Ati dengan cepat di Stafaband planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini!

Anggun Pramudita & James AP Tulus Teko Ati

Anggun Pramudita & James AP - Tulus Teko Ati

Download lagu Anggun Pramudita & James AP - Tulus Teko Ati MP3 dan Video MP4, di-upload oleh Anggun Pramudita & James AP pada tanggal 31 March 2020.

Info & Statistik

  • Judul: Tulus Teko Ati
  • Artis: Anggun Pramudita & James AP
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Ukuran: 5.42 MB
  • Waktu putar: 05:55 menit
  • Dilihat: 35x
  • Judul video: Anggun Pramudita feat James Ap - (Tta)Tulus Teko Ati (official LIVE)
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 31 March 2020
  • Diperbarui: 16 May 2020

Lirik Lagu Tulus Teko Ati oleh Anggun Pramudita & James AP

bengi iki dadi hang nyekseni
sun ngomong demen tulus teko jero ati
mung riko selawase hang manggon nong ati
sun karepaken biso dadi siji

yo mung riko hang sun welasi
sun ngomong demen tulus teko jero ati
mung riko selawase hang manggon nong ati
sun karepaken biso dadi siji

nong endi isun manggon
sing ono wong hang liyo
cumo riko hang sun sayang
cumo riko hang sun welasi

sampek kapan sun ngimpi biso ketemu larene
mung biso ngomong ambi ayang ayange

yo mung riko hang sun welasi
sun ngomong demen tulus teko jero ati
mung riko selawase hang manggon nong ati
sun karepaken biso dadi siji

nong endi isun manggon, sing ono wong hang liyo
cumo riko hang sun sayang, cumo riko hang sun welasi
sampek kapan sun ngimpi biso ketemu larene
mung biso ngomong ambi ayang ayange

nong endi isun manggon (nong endi isun mangan), sing ono wong hang liyo
cumo riko hang sun sayang, cumo riko hang sun welasi
sampek kapan sun ngimpi (sampek kapan sun ngimpi) biso ketemu larene
mung biso ngomong ambi ayang ayange

Bagikan:

Share to Facebook Share to Pinterest Share to Twitter Share to WhatsApp