Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Anggun Pramudita - Loro Ati [Versi Jaranan] MP3

Anggun Pramudita 60x dilihat 1 bulan yang lalu
Anggun Pramudita - Loro Ati [Versi Jaranan]

Anggun Pramudita - Loro Ati [Versi Jaranan]

Download Lagu Anggun Pramudita - Loro Ati [Versi Jaranan] MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Anggun Pramudita Loro Ati [Versi Jaranan] dengan cepat di Planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini! Dapatkan lagu dan video Anggun Pramudita full album di Stafaband.

  • Judul: Loro Ati [Versi Jaranan]
  • Artis: Anggun Pramudita
  • Kategori: Dangdut
  • Ukuran: 4.44 MB
  • Waktu putar: 04:55 menit
  • Dilihat: 60x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 28 May 2020
  • Diperbarui: 03 June 2020
Lirik Lagu Loro Ati [Versi Jaranan], Anggun Pramudita

dino - dino riko suguhi warang
dino - dino sing tau riko sayang
roso ngersulo ngemuli njero ati
keroso jeru nancep nong dodo iki

dino - dino riko suguhi warang
dino - dino sing tau riko sayang
roso ngersulo ngemuli njero ati
keroso jeru nancep nong dodo iki

kahanan njero ati riko gawe sepi
sampek sing biso meremaken moto iki

dadi loro pikir dadi bingung ati
dung sing di anggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewekan kepeloksoro

sun nerimo dung kelangan welas riko
masio mageh ninggal roso nong njero dodo

dino - dino riko warang
dino - dino sing tau riko sayang
roso ngersulo ngemuli njero ati
keroso njeru nong dodo iki

kahanan njero ati riko gawe sepi
sampek sing biso meremaken moto iki

dadi loro pikir dadi bingung ati
dung sing di anggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewekan kepeloksoro

dadi loro pikir dadi bingung ati
dung sing di anggep buangen isun iki
timbang batin isun kesekso roso
timbang ngenes dewekan kepeloksoro

sun nerimo dung kelangan welas riko
masio mageh ninggal roso nong njero dodo
sun nerimo dung kelangan welas riko
masio mageh ninggal roso nong njero dodo

Bagikan:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp