Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Anggun Pramudita - Ningal Tatu MP3

Anggun Pramudita 274x dilihat 7 bulan yang lalu
Anggun Pramudita - Ningal Tatu

Download lagu Anggun Pramudita - Ningal Tatu Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Anggun Pramudita - Ningal Tatu yang dibawakan oleh "Anggun Pramudita" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Anggun Pramudita terus dapat berkarya.

  • Title: Ningal Tatu
  • Artist: Anggun Pramudita
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.18 MB
  • Duration: 04:28 menit
  • Hits: 274x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 20 May 2020
  • Diperbarui: 23 May 2020
Lirik Lagu Ningal Tatu :

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang

Bagikan:

  • Download Lagu Anggun Pramudita Ningal Tatu
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu