Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Anggun Pramudita - Ningal Tatu MP3 / MP4

Anggun Pramudita 88x dilihat 2 minggu yang lalu

Anggun Pramudita - Ningal Tatu Download Lagu Anggun Pramudita - Ningal Tatu MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Anggun Pramudita Ningal Tatu dengan cepat di Stafaband planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini!

Anggun Pramudita Ningal Tatu

Anggun Pramudita - Ningal Tatu

Download lagu Anggun Pramudita - Ningal Tatu MP3 dan Video MP4, di-upload oleh Anggun Pramudita pada tanggal 20 May 2020.

Info & Statistik

  • Judul: Ningal Tatu
  • Artis: Anggun Pramudita
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Ukuran: 4.18 MB
  • Waktu putar: 04:28 menit
  • Dilihat: 88x
  • Judul video: Anggun Pramudita - Ningal Tatu (Official Musik Video)
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 20 May 2020
  • Diperbarui: 24 May 2020

Lirik Lagu Ningal Tatu oleh Anggun Pramudita

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang

Bagikan:

Share to Facebook Share to Pinterest Share to Twitter Share to WhatsApp