Temukan lagu, video, lirik dibawah!

AVIWKILA - Sugeng Tindak MP3

AVIWKILA 49x dilihat 1 minggu yang lalu
AVIWKILA - Sugeng Tindak

AVIWKILA - Sugeng Tindak

Download Lagu AVIWKILA - Sugeng Tindak MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 AVIWKILA Sugeng Tindak dengan cepat di Planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini! Dapatkan lagu dan video AVIWKILA full album di Stafaband.

  • Judul: Sugeng Tindak
  • Artis: AVIWKILA
  • Kategori: Indonesia
  • Ukuran: 3.91 MB
  • Waktu putar: 04:00 menit
  • Dilihat: 49x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 08 May 2020
  • Diperbarui: 01 July 2020
Lirik Lagu Sugeng Tindak, AVIWKILA

ra ngiro sliramu lungo
lungomu ninggalake cerito
wis ambyar sing ning njero dodo
wis remuk ati nandang loro..

wis sak mestine ati iki nelongso
sliramu lungo ora kondo kondo
duh Gusti panyuwunku namung siji
mugi keparing dalan ingkang mulyo..

senajan sliramu lungo
(ra biso tak sambat)
ning ati tansah kelingan
(kabeh kenangan)
perih rasane tak lakoni
nerimo kahanan iki..

senajan rasane loro
(atiku ambyar)
ninggalke tatu ning dodo
(aku kelangan)
ati iki kudu biso nerimo
kabeh kagungane Gusti

senajan sliramu lungo
(ra biso tak sambat)
ning ati tansah kelingan
(kabeh kenangan)
perih rasane tak lakoni
nerimo kahanan iki..

senajan rasane loro
(atiku ambyar)
ninggalke tatu ning dodo
(aku kelangan)
ati iki kudu biso nerimo
kabeh kagungane Gusti

Bagikan:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp