Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Dory Harsa - Ninggal Tatu (Sesi Latihan) MP3 / MP4

Dory Harsa 59x dilihat 1 minggu yang lalu

Dory Harsa - Ninggal Tatu (Sesi Latihan) Download Lagu Dory Harsa - Ninggal Tatu (Sesi Latihan) MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Dory Harsa Ninggal Tatu (Sesi Latihan) dengan cepat di Stafaband planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini!

Dory Harsa Ninggal Tatu (Sesi Latihan)

Dory Harsa - Ninggal Tatu (Sesi Latihan)

Download lagu Dory Harsa - Ninggal Tatu (Sesi Latihan) MP3 dan Video MP4, di-upload oleh Dory Harsa pada tanggal 18 March 2020.

Info & Statistik

  • Judul: Ninggal Tatu (Sesi Latihan)
  • Artis: Dory Harsa
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Ukuran: 4.48 MB
  • Waktu putar: 04:59 menit
  • Dilihat: 59x
  • Judul video: Dory Harsa - Ninggal Tatu (Sesi Latihan)
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 18 March 2020
  • Diperbarui: 22 May 2020

Lirik Lagu Ninggal Tatu (Sesi Latihan) oleh Dory Harsa

ning ngopo ra cerito
yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo
ninggal tatu ning dodo

rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani
nganti tekane mati
ning nyatane janjimu
kuwi mung kari janji

panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane mati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

Bagikan:

Share to Facebook Share to Pinterest Share to Twitter Share to WhatsApp