Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Happy Asmara - Bapak MP3 / MP4

Happy Asmara 68x dilihat 2 minggu yang lalu

Happy Asmara - Bapak Download Lagu Happy Asmara - Bapak MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Happy Asmara Bapak dengan cepat di Stafaband planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini!

Happy Asmara Bapak

Happy Asmara - Bapak

Download lagu Happy Asmara - Bapak MP3 dan Video MP4, di-upload oleh Happy Asmara pada tanggal 20 May 2020.

Info & Statistik

  • Judul: Bapak
  • Artis: Happy Asmara
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Ukuran: 4.97 MB
  • Waktu putar: 05:09 menit
  • Dilihat: 68x
  • Judul video: Happy Asmara - Bapak [OFFICIAL]
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 20 May 2020
  • Diperbarui: 21 May 2020

Lirik Lagu Bapak oleh Happy Asmara

Rambut wis ra ireng
Wis malih rupane
Ireng dadi putih saikine
Dino tambah dino
Umur tambah tuwo
Nanging koyo-koyo ora diroso

Ngadeg dadi jagad
Nyonggo piringe anak
Mempeng kerjo ora mikir rogo
Paribasan umur

Wis akeh cacahe
Nganti bingung anggonku ngitunge

Bapak...bapak... tekadmu kuwi tak puji
Bapak...bapak... kowe koyo senopati
Bapak...bapak... panasmu ngungkuli geni
Bapak...bapak... keno angin soyo ndadi

Senajan uwis tuwo
Nekad mempeng kerjo
Nyambut gawe kanggo nguripi kluargo

Bapak... snajan umurmu wis tuwo, nanging tekadmu biso dadi tulodho, aku anakmu mung biso memuji Mugo-mugo bapak tansah pinaringan bagas waras saking gusti kang moho kuwoso, kulo pak, anak sampean

Bagikan:

Share to Facebook Share to Pinterest Share to Twitter Share to WhatsApp