Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe MP3 / MP4

Happy Asmara 36x dilihat 1 minggu yang lalu

Happy Asmara - Kanggo Kowe Download Lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Happy Asmara Kanggo Kowe dengan cepat di Stafaband planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini!

Happy Asmara Kanggo Kowe

Happy Asmara - Kanggo Kowe

Download lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe MP3 dan Video MP4, di-upload oleh Happy Asmara pada tanggal 05 April 2017.

Info & Statistik

  • Judul: Kanggo Kowe
  • Artis: Happy Asmara
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Ukuran: 4.37 MB
  • Waktu putar: 04:47 menit
  • Dilihat: 36x
  • Judul video: Happy Asmara - Kanggo Kowe [OFFICIAL]
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 05 April 2017
  • Diperbarui: 20 May 2020

Lirik Lagu Kanggo Kowe oleh Happy Asmara

opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalari

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalari

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

Bagikan:

Share to Facebook Share to Pinterest Share to Twitter Share to WhatsApp