Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Happy Asmara - Ora Iso Mulih MP3 / MP4

Happy Asmara 64x dilihat 1 minggu yang lalu

Happy Asmara - Ora Iso Mulih Download Lagu Happy Asmara - Ora Iso Mulih MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Happy Asmara Ora Iso Mulih dengan cepat di Stafaband planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini!

Happy Asmara Ora Iso Mulih

Happy Asmara - Ora Iso Mulih

Download lagu Happy Asmara - Ora Iso Mulih MP3 dan Video MP4, di-upload oleh Happy Asmara pada tanggal 19 May 2020.

Info & Statistik

  • Judul: Ora Iso Mulih
  • Artis: Happy Asmara
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Ukuran: 4.46 MB
  • Waktu putar: 04:57 menit
  • Dilihat: 64x
  • Judul video: Happy Asmara - Ora Iso Mulih (Official Music Video)
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 19 May 2020
  • Diperbarui: 20 May 2020

Lirik Lagu Ora Iso Mulih oleh Happy Asmara

Mak bapak aku ora biso mulih
Bakdo iki atiku sedih
Mak bapak aku ora teko
Neng kene aku isih kerjo

Mung donga lan pujimu
Sing tak suwun jroning uripku

Mak bapak uwis ojo nangis
Woconen layang sing tak tulis
Mak bapak ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku

Neng kene koyo ngene rasane
Pingin mulih isih kurang sangune

Suwarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki

Mak bapak uwis ojo nangis
Woconen layang sing tak tulis
Mak bapak ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku

Neng kene koyo ngene rasane
Pingin mulih isih kurang sangune

Suwarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki

Suwarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki
Ngapuranen dosane anakmu iki

Bagikan:

Share to Facebook Share to Pinterest Share to Twitter Share to WhatsApp