Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae) MP3 / MP4

Happy Asmara 67x dilihat 2 bulan yang lalu

Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae) Download Lagu Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae) MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Happy Asmara Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae) dengan cepat di Stafaband planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini!

Happy Asmara Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae)

Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae)

Download lagu Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae) MP3 dan Video MP4, di-upload oleh Happy Asmara pada tanggal 20 March 2020.

Info & Statistik

  • Judul: Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae)
  • Artis: Happy Asmara
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Ukuran: 4.22 MB
  • Waktu putar: 04:32 menit
  • Dilihat: 67x
  • Judul video: Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan | Sadar Rai Wae
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 20 March 2020
  • Diperbarui: 23 March 2020

Lirik Lagu Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae) oleh Happy Asmara

Piye kabarmu saiki mantan
Opo iseh kelingan aku
Aku sing tau ngukir cerito tresno ning atimu
Sakdurunge kowe lungo ninggalke aku

Hal sing paling abot kuwi pancen ngikhlaske
Hal sing paling angel kuwi kudu nglalike
Snadyan iseh tresno aku iso opo
Mergo nyawang kowe wes nyanding wong liyo

Sadar diri wae aku dudu jodohne
Sadar rai wae aku dudu sing mbok karepke
Saiki aku mung iso ndungoke
Mugo langgeng selawase

Bagikan:

Share to Facebook Share to Pinterest Share to Twitter Share to WhatsApp