Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Happy Asmara - Titipane Gusti MP3 / MP4

Happy Asmara 100x dilihat 2 minggu yang lalu

Happy Asmara - Titipane Gusti Download Lagu Happy Asmara - Titipane Gusti MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Happy Asmara Titipane Gusti dengan cepat di Stafaband planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini!

Happy Asmara Titipane Gusti

Happy Asmara - Titipane Gusti

Download lagu Happy Asmara - Titipane Gusti MP3 dan Video MP4, di-upload oleh Happy Asmara pada tanggal 20 May 2020.

Info & Statistik

  • Judul: Titipane Gusti
  • Artis: Happy Asmara
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Ukuran: 4.37 MB
  • Waktu putar: 04:47 menit
  • Dilihat: 100x
  • Judul video: Happy Asmara - Titipane Gusti [OFFICIAL]
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 20 May 2020
  • Diperbarui: 22 May 2020

Lirik Lagu Titipane Gusti oleh Happy Asmara

Tenanono perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi tak tresnani
Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku
Sing kadung pengen mbahagiakno uripmu

Ikhlasno atimu
Pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekanne matiku
Ojo sok mikir aku bakal ngelarani
Mergo ku yakin we titipane gusti
Seng tak kangeni

Mestine atimu, Ora mbaleni pengalamanku loroo
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane

Tekane atimu
Tak nggo nguripi perasaan sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang

Ikhlasno atimu
Pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekanne matiku
Ojo sok mikir aku bakal ngelarani
Mergo ku yakin we titipane gusti
Seng tak kangeni

Mestine atimu, Ora mbaleni pengalamanku loroo
Pengenku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane

Tekane atimu
Tak nggo nguripi perasaan sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan ku buang
Jangan berpikir kamu pelampiasan yang akan pernah terbuang

Bagikan:

Share to Facebook Share to Pinterest Share to Twitter Share to WhatsApp