Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu JUDIKA - BANYU LANGIT MP3 / MP4

JUDIKA 1,424x dilihat 3 minggu yang lalu

JUDIKA - BANYU LANGIT Download Lagu JUDIKA - BANYU LANGIT MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 JUDIKA BANYU LANGIT dengan cepat di Stafaband planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini!

JUDIKA BANYU LANGIT

JUDIKA - BANYU LANGIT

Download lagu JUDIKA - BANYU LANGIT MP3 dan Video MP4, di-upload oleh JUDIKA pada tanggal 07 May 2020.

Info & Statistik

  • Judul: BANYU LANGIT
  • Artis: JUDIKA
  • Kategori: Download Lagu Indonesia
  • Ukuran: 4.23 MB
  • Waktu putar: 04:33 menit
  • Dilihat: 1,424x
  • Judul video: BANYU LANGIT - JUDIKA (TRIBUTE TO DIDI KEMPOT)
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 07 May 2020
  • Diperbarui: 09 May 2020

Lirik Lagu BANYU LANGIT oleh JUDIKA

Sworo angin, angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalem neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis telesono klambi iki
Jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis gedene nggonku nresnani
nganti kapan aku ora bisa lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Bagikan:

Share to Facebook Share to Pinterest Share to Twitter Share to WhatsApp