Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Nella Kharisma - Banyu Moto (ft. Dory Harsa) MP3

Nella Kharisma 1,532x dilihat 4 minggu yang lalu
Nella Kharisma - Banyu Moto (ft. Dory Harsa)

Nella Kharisma - Banyu Moto (ft. Dory Harsa)

Download Lagu Nella Kharisma - Banyu Moto (ft. Dory Harsa) MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Nella Kharisma Banyu Moto (ft. Dory Harsa) dengan cepat di Planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini! Dapatkan lagu dan video Nella Kharisma full album di Stafaband.

  • Judul: Banyu Moto (ft. Dory Harsa)
  • Artis: Nella Kharisma
  • Kategori: Dangdut
  • Ukuran: 5.17 MB
  • Waktu putar: 05:29 menit
  • Dilihat: 1,532x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 10 June 2020
  • Diperbarui: 10 June 2020
Lirik Lagu Banyu Moto (ft. Dory Harsa), Nella Kharisma

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tembang iki tak gawe mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Bagikan:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp