Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Safira Inema - Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni MP3

Safira Inema 166x dilihat 1 bulan yang lalu
Safira Inema - Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni

Download lagu Safira Inema - Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Safira Inema - Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni yang dibawakan oleh "Safira Inema" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Safira Inema terus dapat berkarya.

  • Title: Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni
  • Artist: Safira Inema
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.4 MB
  • Duration: 04:51 menit
  • Hits: 166x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 17 November 2020
  • Diperbarui: 28 November 2020
Lirik Lagu Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni :

aku.. nglakoni kabeh iki
ikhlas seko ning ati
nggo sliramu..

duh kang mas.. sepurane yen aku
nggawe loro atimu
aku.. ora menghargai
koe sing gemati..

yowes rapopo.. rasah digetuni..
cukup aku ngerti perjuanganku
dadi esemmu.. ning uripmu..

Reff :

sak jembare segoro
aku ikhlas yen akhire
kudu nompo loro iki
tu..lung ojo koe ninggalke aku
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

yowes rapopo.. rasah digetuni
cukup aku ngerti perjuangankul
dadi esemmu.. ning uripmu..

Reff :

sak jembare segoro
aku ikhlas yen akhire
kudu nompo loro iki
tu..lung ojo koe ninggalke aku
a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

pancen iki dalane
aku raiso nompo
aku wis iso nerimo
tapi aku sing ora lilo
pengenmu ke..pie
pengenku nyanding koe
wes lalekke aku
tak cobo nompo anane

mungkin wis takdire
kudu dikuatke
nompo.. kenyataane
aku ro koe.
pancen.. dudu jodone..

Bagikan:

  • Download Lagu Safira Inema Aku Ikhlas / Yowes Rapopo Rasah Di Getuni
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu