Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Tasya Rosmala - Kependem Tresno MP3

Tasya Rosmala 47x dilihat 1 minggu yang lalu
Tasya Rosmala - Kependem Tresno

Tasya Rosmala - Kependem Tresno

Download Lagu Tasya Rosmala - Kependem Tresno MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Tasya Rosmala Kependem Tresno dengan cepat di Planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini! Dapatkan lagu dan video Tasya Rosmala full album di Stafaband.

  • Judul: Kependem Tresno
  • Artis: Tasya Rosmala
  • Kategori: Dangdut
  • Ukuran: 4.44 MB
  • Waktu putar: 04:55 menit
  • Dilihat: 47x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 25 June 2020
  • Diperbarui: 30 June 2020
Lirik Lagu Kependem Tresno, Tasya Rosmala

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Bagikan:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp