Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Woro Widowati - Yowes Modaro (feat. Galih Wicaksono) MP3

Woro Widowati 41x dilihat 2 minggu yang lalu
Woro Widowati - Yowes Modaro (feat. Galih Wicaksono)

Woro Widowati - Yowes Modaro (feat. Galih Wicaksono)

Download Lagu Woro Widowati - Yowes Modaro (feat. Galih Wicaksono) MP3, Video MP4, Lirik. Download Mp3 Woro Widowati Yowes Modaro (feat. Galih Wicaksono) dengan cepat di Planetlagu metrolagu. Link download berada dibawah ini! Dapatkan lagu dan video Woro Widowati full album di Stafaband.

  • Judul: Yowes Modaro (feat. Galih Wicaksono)
  • Artis: Woro Widowati
  • Kategori: Indonesia
  • Ukuran: 4.32 MB
  • Waktu putar: 04:42 menit
  • Dilihat: 41x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 22 June 2020
  • Diperbarui: 24 June 2020
Lirik Lagu Yowes Modaro (feat. Galih Wicaksono), Woro Widowati

rino ing wayah wengi
aku eling kowe sek mbiyen ngancani
susah seneng dilakoni bebarengan
tanpo terpikirkan akhire bubaran

atiku loro njobo nerone ambyar
nyaw-ng sliramu andang nduwe gandengan
iki ati udu bahan nggo dolanan
aku trimo ngalah mugo kowe bungah

mbokyo tulung sadaro, ojo sak penake dewe
kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
waton ninggal lungo, gandeng karo wong liyo
yowes ora popo, karma iseh ono, yowes modaro

opo kowe ora ngrumangsani
aku merjuangke esuk awan wengi
golek rejeki tak nggo ndandani
basan kowe dadi lali sek ngancani

sepurane kangmas, aku ninggal lungo
aku sadar aku wes ngelarani
aku yo pengen bahagia
jujur kesel mlarat urip rekoso

mbokyo tulung sadaro (sadar kepiye), ojo sak penake dewe
kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
waton ninggal lungo (ninggal lungo), gandeng karo wong liyo
yowes ora popo, karma iseh ono (sepurane aku kangmas), yowes modaro

sadaro (aku pengen ayem), ojo sak penake dewe
kiro kiro (kowe) ra tresno (kudu ngerti) ora ko ngene carane
waton ninggal lungo (dudu maksudku ngelarani), gandeng karo wong liyo
yowes ora popo (nanging aku), karma iseh ono (pengen luwih mulyo), yowes modaro (kanggo aku)

Bagikan:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp